Інспекція з паркування запрацювала у Чернівцях

22.01.2020 23:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


21 січня у Чернівцях розпочали свою роботу інспектори з паркування управління контролю за благоустрою міста.

Спільні рейди проводяться разом з патрульною поліцією для набуття знань та навичок.

Передача досвіду та взаємодія представників поліції та інспекторів з паркування управління контролю за благоустроєм міста має забезпечити виконання вимог правил дорожнього руху в частині стоянки, зупинки, парковки всіма учасниками руху.

Робота зосереджена в центральній частині міста. В подальшому штат планується збільшити для контролю всієї території міста. Наразі, розроблено 4 маршрути на яких працює 2 інспектора з паркування.

У перший день роботи: Зафіксовано 35 порушень ПДР. Винесено 23 постанови на 5865 грн. Дві постанови на 383 грн. оплачені відразу в банківській установі.

Найбільше порушень –  це частини 1 та 3 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме: – порушення вимоги дорожнього знаку 3.34 «Зупинка заборонена» додатку 1 розділу 33 ПДР; – зупинка на пішохідному переході; – зупинка ближче 10 метрів від краю перехрестя проїжджої частини вулиць; – зупинка ближче 30 метрів від зупинок очікування громадського транспорту.

За матеріалами: http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews