Двадцять дві поліцейські станції працюють задля безпеки буковинців

22.01.2020 23:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Одна з них входить до складу Центру безпеки, 16 поліцейських станцій обслуговують об’єднані територіальні громади та ще 5 функціонують на території сільських рад в районах Чернівецької області.

У приміщеннях поліцейських станцій несуть службу 22 дільничні офіцери поліції, а також групи реагування патрульної поліції. Дільничний офіцер поліції є невід’ємною частиною громади і першим, до кого звертаються її жителі по допомогу. Це свідчить про значне підвищення рівня довіри жителів громади до поліції, що дозволяє вчасно надати допомогу тому, хто її потребує та попередити вчинення правопорушень.

Кожна дільниця має свою територію обслуговування. Загалом, поліцейські станції обслуговують 83 населені пункти та забезпечують порядок і безпеку для 230 тисяч жителів Чернівецької області.

Також нагадаємо, що у Кіцманському районі функціонує перший на Буковині Центр безпеки. Для оперативного надання населенню якісної допомоги, в одній будівлі знаходяться поліцейська станція, пожежна частина та екстрена медична допомога, які працюють у цілодобовому режимі.

З адресами розташування поліцейських станцій та додатковою інформацією ви можете ознайомитися на сайті поліції Чернівецької області в рубриці «Поліцейські станції».

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

null
 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews