Через сильний вітер на Буковині виникло 6 пожеж

23.01.2020 16:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
На час прибуття вогнеборців до місця події площа пожежі складала 120 кв. м.
 
Пожежа виникла у селі Верхні Станівці Кіцманського району. Вогонь знищив 2 господарські будівлі та пошкодив житловий будинок.
 
За попередніми висновками фахівців, ця пожежа виникла на відкритій території внаслідок необережного поводження з вогнем під час спалювання сухої трави. Сильний вітер сприяв швидкому поширенню полум’я, внаслідок чого вогонь з трави перекинувся на споруду – загорілася дровітня. Оскільки у будинку ніхто не проживав, пожежу помітили місцеві мешканці.  
 
На той момент вогнем вже було повністю охоплено дровітню, і полум’я перекинулося на дах житлового будинку. Сильний вітер продовжував розносити полум’я на значну територію. На час прибуття вогнеборців до місця події площа пожежі складала 120 кв. м. Вогнеборцям вдалося врятувати від знищення житловий будинок, натомість згоріли дві господарські будівлі. Повідомляє управління ДСНС України у Чернівецькій області.
 
Ще одна пожежа виникла у селі Ломаченці Сокирянського району. Люди, розпаливши багаття, залишили його без нагляду. Вітер посприяв швидкому поширенню вогню на значну площу. Вогнеборці ліквідували цю пожежу на площі 3 га. Загроз перекидання вогню на житлові чи господарські будівлі, лісові масиви тощо не було.
 
Інші пожежі впродовж доби також сталися на відкритій території у місті Чернівці, Заставнівському, Новоселицькому та Герцаївському районах області. 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews