На автошляхах Чернівецької області ускладнень у русі транспорту немає

05.02.2020 21:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Станом на 16:00 на автошляхах Чернівецької області ускладнень у русі транспорту немає. У селі Припруття співробітники поліції задокументували перекидання вантажівки. На місці події працює слідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції.

Поліцейські встановили: керуючи великовантажним автомобілем, громадянин сусідньої держави не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та допустив перекидання транспортного засобу. Водія доставили до лікарні швидкої медичної допомоги для обстеження. Рух транспорту у цьому напрямку не ускладнений.

Ситуаційний відділ ГУНП в Чернівецькій області цілодобово моніторить ситуацію на території Буковини. Внаслідок погіршення погодних умов у 42 населених пунктах Сторожинецького, Кельменецького, Вижницького та Путильського районів частково відсутнє електропостачання.

Правоохоронці звертаються до водіїв з проханням бути максимально уважними, враховувати стан дорожнього полотна та ретельно планувати маршрут, зважаючи на погодні умови. У разі необхідності телефонуйте на спецлінію «102» та до аварійних служб.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews