На Буковині з 1 березня стартує державний проєкт «Велике будівництво»

12.02.2020 07:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

За 19 днів стартує масштабний державний проєкт «Велике будівництво». У всій країні зведуть та капітально відремонтують школи, дитячі садки, приймальні відділення лікарень, стадіони та дороги. 

Так, 11 лютого голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук був присутній на стратегічній зустрічі, присвяченій дорогам України. За участі Президента України Володимира Зеленського та Прем’єр-міністра Олексія Гончарука обговорювали генеральний план реконструкцій та будівництва доріг. У пріоритеті – шляхи до опорних шкіл та лікарень. Зокрема, у Чернівецькій області заплановано відремонтувати 50 кілометрів доріг. 

«Велике будівництво» – це не про асфальт чи бетон. Це про нову якість життя українців! Тому ми маємо працювати швидко, якісно та скоординовано», – зазначив Олексій Гончарук.

Нагадаємо, що у Чернівецькій області у рамках програми «Велике будівництво» планують звести та відремонтувати 5 шкіл, 5 дитячих садочків та 5 стадіонів

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews