Колота рана та алкогольна інтоксикація - результат суперечки двох чернівчан

03.03.2020 09:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Під час суперечки один із жителів Садгірського району Чернівців завдав іншому колоту рану. Поліцейські вилучили знаряддя вчинення злочину. Наразі триває досудове розслідування.

Про вказаний інцидент у поліцію повідомила дружина потерпілого. Зі слів заявниці, тілесні ушкодження її чоловік отримав під час сварки зі знайомим.

Виїздом на місце події співробітники Садгірського відділення поліції встановили, що між двома чернівчанами, віком 29 і 32 роки, виник словесний конфлікт. В подальшому старший з чоловіків наніс іншому удар предметом, візуально схожим на шило.

29-річного потерпілого доставлено до лікарні з попереднім діагнозом «колота рана черевної порожнини, алкогольна інтоксикація». Після отримання медичної допомоги чоловік відмовився від госпіталізації та покинув медичний заклад.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews