Тіла трьох дітей та їхньої матері виявили під час пожежі на Кельменеччині

05.03.2020 18:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Загорання приватного будинку сталося у селі Ленківці в ніч на 5-те березня. Сусіди помітили пожежу вранці, коли вогонь вже охопив усю будівлю та впало перекриття.

Після ліквідації пожежі рятувальники знайшли в будинку мертвими трьох дітей та їхню матір. Слідчі Кельменецького відділу поліції внесли відомості про вказаний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Вранці 5-го березня до Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області надійшло повідомлення від жительки села Ленківці Кельменецького району про пожежу в будинку сусідів.

За вказаною адресою виїхало керівництво та слідчо-оперативна група Кельменецького відділу поліції, а також місцеві вогнеборці.

На місці події правоохоронці встановили, що під час пожежі в будинку загинула 27-річна жінка і троє її малолітніх дітей, віком 3, 6 і 7 років. Тіла загиблих направлено на судово-медичну експертизу для з’ясування причини смерті.

За фактом загибелі чотирьох людей слідчі розпочали кримінальне провадження за правовою кваліфікацією частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Співробітники обласного УДСНС та Чернівецького НДЕКЦ встановлюють причину виникнення пожежі.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews