Чернівчан закликають до онлайн-обговорення проєкту змін до міського бюджету

09.03.2020 19:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Проєкти рішень про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 2019 рік та про внесення змін до міського бюджету на 2020 рік (розподіл залишків коштів, що утворилися станом на 01.01.2020 року) внесено на розгляд чергової сесії Чернівецької міської ради.

У зв’язку із запровадженням у Чернівцях вимушених протиепідемічних заходів  та  забороною проведення масових заходів громадські обговорення звіту про виконання міського бюджету за 2019 рік та внесення змін до міського бюджету на 2020 рік вирішено провести в онлайн режимі.

З візуалізацією звіту про виконання міського бюджету за 2019 рік та пропозиціями щодо розподілу залишків коштів, що утворилися станом на 01.01.2020 р., можна ознайомитися  на сайті міської ради за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1y7MR5CU4pGFEKtFepcBfxswQCxB-m8Am, а також  на  FB сторінках  міської ради та фінансового управління.

Чернівчан, незалежних експертів  закликають долучитися до онлайн  обговорення цих важливих для громади проєктів рішень міської ради.

Пропозиції та зауваження щодо запропонованих змін до міського бюджету, розподілу залишків коштів, що утворилися станом на 01.01.2020 року, можна надсилати на  e-maіl: mfu@rada.cv.ua 

Фінансове управління міської ради впродовж одного робочого дня надаватиме відповіді на запитання, пропозиції та зауваження.

Онлайн обговорення триватиме з 10 до 13 березня 2020 року на FB сторінках фінансового управління (https://www.facebook.com/Finuprmr/) та міської ради (https://www.facebook.com/cvcouncil/).

Долучайтеся!

За матеріалами: http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews