Чернівчан закликають долучитися до Всеукраїнської екологічної акці

11.03.2020 07:48   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівці разом зі всією Україною долучаться 20 березня до Всеукраїнського екологічного проєкту «Озеленення України» та акції «Мільйон  дерев за 24 години».

Метою заходу є  — привернення уваги до екосистеми країни, розвиток екологічної свідомості українців.

Мер міста Олексій Каспрук доручив департаменту житлово-комунального господарства та тресту зеленого господарства і протизсувних робіт визначити локації для висадки дерев та кущів, а також залучити  до даної акції, управлінські кампанії, ОСББ, ЖБК, громадські організації та небайдужих мешканців.

Саджанці для посадки будуть надаватись безкоштовно (клен, береза, катальпа, горобина, верба). Для цього необхідно до 18.03.2020 р. (включно) звернутись в департамент житлово-комунального господарства міської ради (вул. Героїв Майдану,176, тел.525428, контактна особа: Присяжнюк Лариса Петрівна, 073 0106 837) або на адресу  depjkg@rada.cv.ua  з заявкою на участь в акції та узгодження місця висаджування дерев з розсадника тресту зеленого господарства і протизсувних робіт (вул. Січових Стрільців, 48).

Майбутній догляд за саджанцями та їх полив здійснюється силами учасників.

За матеріалами: http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews