На Буковині перевірили 630 об’єктів на дотримання карантинних заходів

16.03.2020 08:20   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівецькій області поліція перевірила 630 об’єктів на дотримання карантинних заходів.

З них майже 530 негайно припинили роботу. Інші зобов’язалися призупинити діяльність після завершення надання послуг відвідувачам, які вже знаходилися в закладах. Для належного контролю за дотриманням обмежень, пов’язаних із запровадженням на Буковині надзвичайної ситуації, в усіх територіальних підрозділах поліції області функціонують спеціальні оперативно-мобільні групи.

На виконання вимог рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій про призупинення до 3-го квітня 2020 року роботи всіх торговельних закладів, непродовольчих ринків, торгово-розважальних центрів, спорткомплексів, інших об’єктів масового скупчення громадян.

Відповідно до доручення ГУНП в Чернівецькій області, в усіх територіальних підрозділах поліції створено більше 30 оперативно-мобільних груп. До їх складу включено також представників ДСНС і Держпродспоживслужби.

Вказані оперативно-мобільні групи відпрацьовують території населених пунктів і перевіряють виконання громадянами та суб’єктами господарювання обмежувальних заходів.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews