На в’їздах у Буковину - карантинно-епідеміологічні пости

18.03.2020 09:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Карантинні заходи на Буковині тривають - вводяться, зокрема, і додаткові обмеження.

На засіданні обласного штабу з упередження коронавірусу COVID-19 обговорено актуальну інформацію про ситуацію в області щодо протидії розповсюдженню захворюванню. Йшлося про введення додаткових обмежувальних заходів.

Управлінню ДСНС у Чернівецькій області доручено розгорнути 5 карантинно-епідеміологічних постів (село Звенячин) з метою обмежувальних заходів в’їзду та виїзду на територію області та 2 пости в селі Топорівці Новоселицького та Грозинці Хотинського районів.

На зазначених постах буде запроваджено цілодобове чергування працівників Національної поліції, управління ДСНС, Головного управління Держспоживслужби, медиків, які у разі необхідності, здійснюватимуть превентивні заходи, дезінфекцію транспортних засобів, термометрію  водіїв та пасажирів. 

Перший заступник голови облдержадміністрації Богдан Ковалюк наголосив, що  основним завданням має бути максимальне обмеження контактів людей, щоб мінімізувати ризики розповсюдження небезпечного захворювання.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews