Обов'язковий масковий режим запроваджено у Чернівцях та області

21.03.2020 15:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівцях від понеділка вводять обов'язковий масковий режим на підприємствах, які залишилися працювати. У магазини та аптеки також пускатимуть відвідувачів лише в масках.

Будемо контролювати, щоби на діючі ринки, діючі супермаркети, невеличкі магазини і інші об'єкти, які працюють, не допускалися відвідувачі, які не носять засоби індивідуального захисту, тобто маски, будь-які: саморобні, куплені. Є трошки часу, щоб підготуватися. Зараз буде величезна кількість питань, де ці маски взяти. Сьогодні ведеться робота по наших підприємствах легкої промисловості. Розпочинається пошив масок. Треба буде час, - зазначив міський голова Чернівців Олексій Каспрук.

 

Також будуть заборонені будівельні та ремонтні роботи, за виключенням аварійних та об’єктів інфраструктури. 

Кожного дня сотні будівельників приїжджають в Чернівці для того, щоб виконувати будівельні роботи. Що вони привозять з собою, що вони везуть звідси - ніхто не знає. Тому прийняте таке складне рішення, - додав мер міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews