Село на карантині: жителі села Колінківці, що на Буковині, розповіли про ситуацію в ізоляції

23.03.2020 10:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
У селі Колінківці 20 березня ввели особливий режим в’їзду та виїзду. Адже в селі зафіксовано найбільшу кількість в області хворих на коронавірус - 11 осіб.
 
Яка ситуація у населеному пункті? Чи проводять дезінфекцію, чи є паніка серед населення розповіли місцеві мешканці журналістам promin.cv.ua.
 
На даний час все добре, про нові захворювання не чути. Плітки, що поширюються мережею Інтернет: «у кожній другій хаті кашляють» - це повна нісенітниця та неправдива інформація, - розповіла місцева жителька.
 
Також повідомляє, що проводять заходи дезінфекції, в’їзди та виїзди перекриті, люди панікують.
 
Багато осіб наразі паплюжать наше село і висловлюються досить некоректно. У такий складний для нас час замість підтримки ми отримуємо образи та звинувачування у наш бік, - наголосила жителька Колінківців.
 
У населений пункт можна завозити тільки харчові продукти та медикаменти. Жителям дозволено виїжджати за межі цих населених пунктів лише у невідкладних справах – якщо потрібна медична допомога або ж на роботу в установи, які забезпечують життєдіяльність інших міст та сіл.
 
Також перші тести на коронавірус, які направлять у Роттердам, зроблять жителям Колінківців. Про це на брифінгу повідомив голова ОДА Сергій Осачук.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews