Карантин та виплати: як на Буковині виплачуватимуть пенсії?

25.03.2020 13:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівецькій області в період карантину одержувачі пенсій не відчуватимуть проблем із отриманням своїх виплат, а всю інформацію можуть отримати дистанційно.

Про це розповів начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайло Романів.

 

"Я звертаюся до жителів області: не панікувати! Жодних затримок із нарахуванням пенсійних виплат на Буковині не буде. Зміни роботи Пенсійного фонду у зв’язку з карантином стосуються лише в частині надання послуг безпосередньо в приміщеннях сервісних центрів – тимчасово на період карантину обмежено доступ до приміщень. Водночас, оформлення документів для отримання допомоги на поховання здійснюється невідкладно за особистим зверненням", – повідомив посадовець.

За його словами, усі послуги – від отримання довідок і до подання заяви про призначення пенсії, рекомендують отримувати через веб-портал Пенсійного фонду.

Також інформацію, що не має конфіденційного характеру, можна отримати за номером гарячої лінії Чернівецького сервісного центру (0372) 51-40-70, або гарячих ліній в районних центрах, інформація про які розміщена за цим посиланням у розділі "Контакти".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews