У Чернівецькій ОДА оголосили конкурс освітньо-культурних проєктів

30.03.2020 21:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації оголошує конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства етнічного спрямування (національних меншин) Чернівецької області, для реалізації яких у 2021 році надаватиметься фінансова підтримка з обласного бюджету.

Відповідно до положень Регіональної програми підтримки інститутів громадянського суспільства етнічного спрямування (національних меншин) Чернівецької області та української діаспори на 2019-2021 роки, пріоритетним завданням програми є забезпечення повноцінного розвитку освітньо-культурних, інформаційних потреб етнічних громад краю, підтримка їх громадських організацій.

Для участі у конкурсі необхідно подати:

  • заяву (встановленого зразка);
  • опис та кошторис витрат, необхідних для реалізації програм (проєктів, заходів) (встановленого зразка);
  • листи-підтвердження органів державної влади, наукових установ, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій (в разі їх залучення до виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу);
  • інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства (встановленого зразка).

Термін подачі документів – 120 днів з часу розміщення оголошення на сайті обласної державної адміністрації.

Конкурсну документацію та зразки форм документів розміщено ТУТ.

Документи подавати за адресою: м. Чернівці, вул. Грушевського, 1, Управління культури обласної державної адміністрації, каб. 133 та на електронну поштуchernivtsioks@ukr.net.

Телефон для довідок: 52-26-72 (контактна особа – Медвідь Мирослав Дмитрович).

Конкурс оголошено на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (із змінами), відповідно до Регіональної програми підтримки інститутів громадянського суспільства етнічного спрямування (національних меншин) Чернівецької області та української діаспори на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням ХХVІІІ сесії Чернівецької обласної ради VІI скликання від 18 грудня 2018 року № 208-28/18.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews