Буковинські поліцейські перевіряють чи дотримуються діти карантину

31.03.2020 13:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правоохоронці перевіряють дитячі майданчики, сквери, стадіони та інші місця проведення дозвілля.

Співробітники ювенальної превенції у складі мобільних груп разом із патрульними поліцейськими, представниками органів опіки і піклування, а також службою у справах дітей проводять роз’яснювальну роботу щодо обмеження перебування малолітніми дітьми без супроводу батьків у громадських місцях. Така рекомендація обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
null
Фото відділ комунікації поліції Чернівецької області

  
 
Представники мобільно-консультативних груп перевіряють дитячі майданчики, сквери, стадіони та інші місця проведення дозвілля. Якщо виявляють там дітей, викликають їхніх батьків та пояснюють про необхідність неухильно дотримуватися обмежувальних заходів, пов’язаних із карантином. Дітям до 14 років без супроводу батьків не рекомендується відвідувати громадські місця 
null
Фото відділ комунікації поліції Чернівецької області
 
Правоохоронці нагадують, що карантин це не канікули. Тому діти повинні залишатися вдома, без потреби не виходити на вулицю і продовжувати навчатися дистанційно. 
null
Фото відділ комунікації поліції Чернівецької області
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews