Чернівцітеплокомуненерго буде проводити гідравлічні випробування

11.04.2020 13:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Перевірятимуть теплові мережі на щільність та міцність.

Відповідно до розпорядження Чернівецького міського голови, з 9 квітня завершено опалювальний сезон в будівлях житлового, нежитлового фонду та соціальної сфери (пологові будинки, дошкільні, навчальні заклади, лікарня, поліклініки тощо). Про це йдеться на офіційному сайті Чернівецької міської ради.

З 17 квітня по 30 квітня 2020 року МКП «Чернівцітеплокомуненерго» буде проводити гідравлічні випробування магістральних, розподільчих теплових мереж, теплових вводів до житлових будинків на щільність та міцність.

 

Утримувачам будинків і споруд житлового та не житлового фонду, які обслуговуються МКП «Чернівцітеплокомуненерго» необхідно закрити засувки (встановити глушки) на теплових вузлах будинків та надати теплопостачальній організації листи про готовність до гідравлічних випробувань до 16 квітня 2020р.

У випадку відсутності підтверджуючого листа підприємство МКП «Чернівцітеплокомуненерго» не несе відповідальності за збитки під час проведення гідравлічних випробувань.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews