За торгівлю наркотиками чернівчанин відсидить за ґратами 6 років

15.04.2020 17:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Чоловік зберігав та неодноразово здійснював збут наркотичних засобів у вигляді таблеток «SUBUTEX».
 
Першотравневий районний суд визнав винним 42-річного мешканця Чернівців у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307  КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут наркотичних засобів, вчинені повторно).Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.
 
Під час судового розгляду встановлено, що впродовж червня – липня 2019 року, обвинувачений незаконно придбав, зберігав та неодноразово здійснював збут наркотичних засобів у вигляді таблеток «SUBUTEX».
 

Зважаючи на те, що підсудний притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним збутом наркотичних засобів, на шлях виправлення не став та скоїв новий злочин, суд призначив зловмиснику покарання у виді позбавлення волі строком на 6 років з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews