Картопля в Україні продовжує дешевшати

22.04.2020 11:11   Джерело: agroreview.com
Опубліковано : Новини Буковини

За словами операторів ринку, пропозиція картоплі на поточному тижні залишалася досить об'ємною, в той час як попит на продукцію продовжував знижуватися. До того ж багато покупців скаржилися на якість пропонованої продукції, і часто відмовлялися від закупівель.

У сформованих умовах продавці продовжували знижувати відпускні ціни, намагаючись таким чином активізувати темпи збуту наявних обсягів. Таким чином, на даний момент картопля надходить у продаж за ціною 7-9 грн/кг ($0,26-0,33/кг), що в середньому на 10% дешевше, ніж в кінці минулого робочого тижня.

Варто відзначити, що, незважаючи на чергове зниження цін, на сьогоднішній день картопля в Україні коштує в середньому на 12% дорожче, ніж в аналогічний період минулого року. При цьому, враховуючи досить великі запаси цієї продукції в сховищах, українські фермери не виключають можливості подальшого здешевлення в даному сегменті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: agroreview.com