Понад 300 медпрацівників з Буковини інфікувалися SARS-CoV-2

06.05.2020 13:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Впродовж доби лабораторний центр дослідив 392 нові зразки, повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук на своїй сторінці у Facebook. 

"42 буковинців сьогодні одужали від COVID-19, вони двічі отримали негативні результати тестів. Таким чином, у Чернівецькій області від коронавірусу вже вилікувалися 217 людей", - зазначив посадовець, додавши, що "у лікарнях області станом на 5 травня перебуває 571 людина". 

Загалом від початку спалаху коронавірусу на Буковині, там заразилися 1 985 людей. З них 57 пацієнтів померли від ускладнень COVID-19, тоді як ще 217 - одужали та виписалися з лікарень. Серед інфікованих - 330 медичних працівників. Окрім того, за даними директора департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОДА Олега Чорного, нова недуга на Буковині забрала життя чотирьох лікарів.

"Усі померлі - це молодший медичний персонал. Троє із них не є контактними особами, тобто вони заразилися не на робочому місці. Ще по одному померлому медпрацівникові проводиться епідеміологічне розслідування", - сказав Чорний.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews