Ви не усвідомлюєте з чим граєтесь…, - лікарка з Чернівців звернулася до чернівчан

12.05.2020 18:09   Джерело: fainemisto.tv
Опубліковано : Іванна Капустянська

Жінка працює в ОКУ Чернівецькому обласному центрі екстреної медичної допомоги та медичних катастроф.

На власному досвіді медик розповіла, як вірус впливає на організм людини та закликала людей дотримуватися карантину. Мовляв, українці навіть не уявляють, з чим мають справу.

“COVID-19 – це серйозно. І якщо я в своєму віці почуваю себе погано, то що можуть відчувати люди старшого віку чи з хронічними захворюваннями?! Задумайтесь!”, – написала у своєму пості у мережі Фейсбук Alisa Hrishchenko.  

 

“Особисто я, як і більшість молоді, сподівалась, що мені коронавірус не загрожує. Але завжди дотримувалась гігієни. Хоч як медик, розуміла, що все одно в групі ризику.. Найменша область України з найбільшою кількістю хворих! І все більше хворих серед медиків..Тепер і я…

ТАК, Я ЛІКАР І У МЕНЕ КОРОНАВІРУС. Вже з особистого досвіду–це не просто застуда…деталі певно не писатиму. Скажу лише, що COVID-19–ЦЕ СЕРЙОЗНО. І якщо я, в своєму віці, почуваю себе погано,то що можуть відчувати люди старшого віку чи з хронічними захворюваннями?! Задумайтесь!

Писати про це публічно, повірте, нелегко, але пишу щоб мене почули, щоб почули медиків! Ми свідомо ризикуємо собою, працюємо на межі можливостей..а хворих все більше! Місць в лікарнях Чернівців ВЖЕ НЕ ВИСТАЧАЄ! Бо дослухаються не всі! Зрозумійте, ПОСИДІТИ ВДОМА ЛЕГШЕ НІЖ ХВОРІТИ! Хворих вже тисячі. Ті хто залишається вдома, носить маски, зберігає дистанцію в магазинах чи аптеках не “перелякані”, навпаки, це люди, які розуміють ситуацію, і цінують своє здоров’я! Дякуємо вам! Карантин це важко, але потерпіть ще трохи…

Окремо звертаюсь до людей, особливо молоді, які їздять на пікніки, в гості…Не робіть цього. Ви не усвідомлюєте з чим “граєтесь…”, – написала у своєму пості медик з Чернівців.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: fainemisto.tv