Сотні поліціянтів у Чернівецькій області розшукували зниклого хлопчика

18.05.2020 13:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Дитина хворіє на аутизм.

У Кіцманському районі ввечері хлопчик вийшов за межі подвір’я і батьки не змогли самостійно його знайти. Для координації розшукових заходів на Кіцманщину негайно виїхали начальник обласного управління Нацполіції Анатолій Дмитрієв і його заступники.

До пошуків дитини також залучили рятувальників, прикордонників і місцеву громаду. Правоохоронці оперативно розшукали хлопчика. Наразі він перебуває з батьками. Ще одного малолітнього жителя Глибоччини, який загрався з друзями й не повернувся вчасно додому, поліцейські швидко знайшли й передали батькам.

Увечері 17 травня до поліції надійшло повідомлення про те, що 6-річний житель села Стрілецький Кут вийшов годину тому з дому та не повернувся. Зважаючи, що хлопчик має аутизм і йому могла загрожувати небезпека, керівництво ГУНП залучило до його пошуків максимальну кількість особового складу поліції та службових собак.

Щоб якнайшвидше знайти дитину, пошукові групи зі складу правоохоронців і місцевих жителів одразу ж почали відпрацьовувати вулиці села та прилеглу територію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews