Чернівчанина, який викрадав автівки, затримали в Києві

18.05.2020 14:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
У Києві поліцейські затримали чоловіка, як виявилося він перебував за кермом викраденої іномарки та порушив правила дорожнього руху.
 
Затриманого підозрюють у вчиненні ще щонайменше трьох угонів автомобілів на території столиці. Зараз він перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення з конфіскацією майна. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції  Києва.
 
До столичної поліції звернулася місцева мешканка із заявою про те, що викрали її автомобіль, який вона залишила на вулиці Тулузи. Правоохоронці почали пошуки автомобіля та на камерах відеоспостереження патрульні помітили на проспекті Соборності схожий за описом автомобіль, який порушив правила дорожнього руху. Для перевірки співробітники поліції намагалися зупинити машину, але водій ігнорував їх вимоги і не зупинявся, при цьому грубо порушуючи правила дорожнього руху.
 
За підтримки додаткових нарядів поліції та працівників управління карного розшуку поліції Києва патрульні почали переслідування та згодом наздогнали й зупинили втікача. Провівши огляд автівки, правоохоронці виявили технічний паспорт на автомобіль із ознаками підробки, а також численні відмички, знаряддя для «прошивки» ключів та підробні державні номерні знаки.
 
Правопорушника затримали, ним виявився неодноразово раніше судимий за незаконне заволодіння автотранспортом мешканець Чернівців, 1975 року народження. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до щонайменше трьох автоугонів на території столиці.
null
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews