Відсьогодні на Буковині розпочав цілодобове чергування санітарний літак, - Аваков

21.05.2020 13:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Про це Міністр повідомив під час робочого візиту у Чернівецьку область.
 
21 травня, на Буковині на цілодобове чергування заступив санітарний вертоліт Мі-8, спеціально обладнаний для транспортування інфекційних хворих. Евакуація на ньому можлива на відстань 1200 км. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, - пише promin.cv.ua.
 
«У Чернівецькій області на цілодобове чергування заступив санітарний вертоліт МВС для транспортування інфекційно хворих. За рейс може перевозити 4-6 хворих на відстань до 1200 км. Якщо ситуація загостриться, а лікарні будуть перенавантажені, область скористується цією перевагою», - зазначив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.
 
Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук підкреслив, що область відчувала підтримку Уряду впродовж всієї роботи по боротьбі з коронавірусною інфекцією. Зазначив, що завдяки взаємодії з громадянським суспільством взяли ситуацію під контроль і зупинили швидке поширення інфекції. Про це повідомляє пресслужба МВС.

«Наразі з 19706 виявлених хворих на коронавірус в Україні — 2842 зафіксовано в Чернівецькій області. Це близько 14% від загальної цифри по країні. Сьогодні я особисто відвідаю лікарні  визначені для лікування COVID-19. Перевіримо роботу закладів, стан забезпеченості їх усім необхідним для лікування хворих на коронавірус, поспілкуємося з медпрацівниками», — зазначив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews