За минулі дві доби у Чернівецькій області померли восьмеро людей з пневмоніями

26.05.2020 18:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
У всіх померлих були важкі форми пневмонії. 
 

72-річна чернівчанка мала коронавірус та супутні хвороби – астму, стенокардію, церебральний атеросклероз, гіпертонію. Вона померла у обласній лікарні.

Чоловік із Герцаївського району, 1968 року народження. COVID-19 підтверджено. Мав цукровий діабет та хронічну хворобу нирок, потребував гемодіалізу, Помер у обласній лікарні.

Жінка із Новоселиччини, 1963 р. н. Госпіталізована одразу до реанімаційного відділення у важкому стані. Мала надмірну вагу та кардіосклероз. Коронавірус у неї підтверджено. Померла у Новоселицькій ЦРЛ.

76-річна мешканка Новоселицького району, із підозрою на COVID-19 померла у Новоселицькій ЦРЛ.

Жінка 1953 р. н. із підтвердженим коронавірусом, мешканка Глибоччини. Перебувала на апараті штучної вентиляції легень. Померла у Глибоцькій ЦРЛ.
 
Сьогодні стало відомо про три нові смерті:
 
Мешканець Чернівців 1954 р.н., із підтвердженим коронавірусом. Мав цукровий діабет та важку патологію нирок, потребував гемодіалізу. Помер у обласній лікарні.

Чернівчанин 1943 р. н., з підтвердженим COVID-19. Хворів на цукровий діабет, у нього також діагностували транзиторні порушення мозкового кровообігу. Помер у міській лікарні №1.

67-річна мешканка Сторожинеччини померла із підозрою на коронавірус. Госпіталізована у вкрай важкому стані, одразу до реанімаційного відділення. Пробула у лікарні менше доби. Мала цукровий діабет, гіпертонію, кардіосклероз. 

Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині – 136 .

У лікарнях області станом на 26 травня перебувають 556 людей. Із них у 234 пацієнтів підтверджено коронавірус, решта – з підозрою.

За минулу добу до лікарень госпіталізували 45 осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews