Історія однієї мрії: пивоварня «Опілля» презентувала новий відеоролик

29.05.2020 12:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Кохання, мрія  пиво і аеродром. Для широкого загалу презентували новий відеоролик пивоварні «Опілля». Його автори – відомі обличчя в кіноіндустрії – режисер, продюсер, сценарист - Тарас Дронь, одна з його  багатьох робіт  - «Дзідзьо перший раз» та Олексій Хорошко – автор і продюсер фільму «Штольня».

Ідея промо-ролика належить Роману Гроху - засновнику компанії BNProduction. Це не перша його спільна робота з пивоварнею «Опілля». 

null

Він розповідає, що від  задуму до створення самого ролика минуло багато часу. Усе розраховано до деталей. Тиждень підкорювали небо.

– Ми орендували летовище на сім днів, я за життя стільки не літав, – ділиться емоціями Роман.  – Ми розмірковували як правильно обрати ракурс для зйомок у різний час доби. Зізнаюся - справа непроста. Погода не особливо була прихильною до знімальної групи, але ми впоралися. В кадрах відео ролику нам вдалося передати атмосферу теплої пори року. Хоча насправді в день зйомок температура була +12 градусів і акторів в перервах зігрівали теплими чаями та вдягали їх у теплий верхній одяг.

Головними персонами кліпу є закохана пара. Їх вибрали невипадково, кастинг тривав два тижні. Режисер переконаний - свою роль вони виконали на відмінно!

– За сценарієм: на прогулянці над головами молодих людей пролітає літак, хлопець захоплюється ним і мріє сконструювати такий же для себе та коханої. У власному гаражі він приступає до роботи. Хлопець розуміє, що шлях до мрії не простий… Та завдяки власній наполегливій праці та віри коханої людини - в кінці йому вдається втілити свій задум у життя! До речі, креслення і дерев’яна модель літака – справжні. Ми їх позичили у авіаконструктора, –розповідає продюсер.
 
 
null

Тиждень приготувань і 18 годин зйомок вмістилося у 72 секундний ролик. Цей ролик розповідає про те, що будь-яка мрія стає реальністю, головне сильно захотіти. Ролик транслює атмосферою легкості, любові, краси та справжнього смаку життя!

null

Мрійте з «Опіллям Білим», цінуйте справжнє і не зраджуйте своїм традиціям.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews