На Буковині 888 людей одужали від SARS-CoV-2, померли - 142 людини

29.05.2020 18:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Вже 888 осіб у Чернівецькій області здолали COVID-19.
 
Станом на сьогодні, минулої доби 21 буковинець одужав від коронавірусу. Загальна чисельність інфікованих в області від першого встановленого випадку – 3259 особи. Загалом одужали вже 888 буковинців. Однак, якщо позаминулої доби не було жодного летального випадку, то за добу 28 травня померли четверо людей.
 
За минулу добу у Чернівецькій області зафіксували 4 летальних випадки. Усі померлі мали важкі форми пневмонії та супутні захворювання. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА. Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині – 142.

Жителька Глибоцького району 1947 року народження з підтвердженим COVID-19. Супутньо пацієнтка хворіла на кардіосклероз. Також, з підтвердженим коронавірусом померла чернівчанка 1957 р.н. Пацієнтка хворіла на ішемію, опасисість та гіпертонію. Ще одна чернівчанка 1949 року народження померла з підозрою на COVID-19. Жінка мала супутні хвороби - цукровий діабет, опасисість, а також вона пережила транзиторну ішемічну атаку. 
 
Ще одна смерть спіткала чоловіка 1963 року народження з Новоселицького району, пацієнт мав підозру на COVID-19. Чоловік хворів на гіпертонію, а ткаож мав надмірну вагу. 

Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині – 142. 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews