Встановлено нападника, який вистрілив у чернівчанина

15.06.2020 17:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Між потерпілим та його сусідом виник конфлікт після чого останній вирішив вистрілити.

У Шевченківському районі Чернівців виникла стрілянина внаслідок якої 41-річного чернівчанина госпіталізували до реанімайціного відділення. Поліція встановила особу нападника. Відомо, що чоловіка виник конфлікт на побутовому ґрунті з 58-річним сусідом і його 31-річним сином, які й завдали потерпілому тілесних ушкоджень. Також очевидці повідомили, що чули постріл. 

На підставі первинної інформації слідчі ГУНП в Чернівецькій області кваліфікували подію за ознаками частини 2 статті 15 (Замах на злочин) і частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Однак наразі немає об’єктивних підстав вважати, що потерпілий отримав травми голови внаслідок пострілу.

Триває судово-медична експертиза, за результатами якої можна буде встановити характер та механізм вказаних тілесних ушкоджень. Поліцейські вилучили у чоловіка зброю та направили її на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

У кримінальному провадженні слідчі також призначили низку інших криміналістичних експертиз. Поліція проводить досудове розслідування, найближчим часом буде надана правова оцінка діям учасників події.  Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews