Захищали коноплю: буковинка та її син напали на поліціянта під час обшуку (фото)

16.06.2020 19:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Жінка на території господарства вирощувала понад 800 кущів конопель.

Цілу плантацію коноплі та півкілограма канабісу під час обшуків виявили поліціянти на території господарства у 59-річної жительки міста Кіцмань. Оперативники Кіцманського відділку поліції отримали інформацію щодо вирощування наркотичної рослини в одному із господарств Кіцманя.

 

Прибувши на за вказаною адресою, правоохоронці отримали письмову згоду 59-річної власниці на огляд території господарства. Та під час огляду домогосподарства поліцейськими, 59-річна жінка та її 33-річний син агресивно поводилися агресивно та напали на одного із правоохоронці, травмувавши поліціянту руку та плече.

null
Заспокоївши нападників, правоохоронці продовжили огляд та натрапили на незаконне вирощування наркотичної рослини. 802 кущі конопель було вилучено з території домогосподарства кіцманчанки. А також, 500 грамів канабісу та саморобний пристрій для вживання наркотичних речовин.
 
 
Слідчі Кіцманського відділу поліції, за фактами виявлених правопорушень, відкрили кримінальні провадження.

Вилучені наркотичні речовини направлено на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру та проводять досудові розслідування у вказаних кримінальних провадженнях.   

null
Фото Нацполіції

 

null
Фото Нацполіції

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews