Міську раду у замінували перед пікетом чернівчан

10.07.2020 12:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні об 11 годині під стінами мерії мала розпочатись акція протесту щодо жахливого стану чернівецьких доріг.

Однак за дивним збігом обставин, за пів години до початку акції, до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування Ратуші.

Понад 200 поліцейських, чи то через акцію протесту, чи то через замінування, оточили міськраду і таким чином акція протесту наразі не розпочалась.

Протестувальники розмістили принесені шини на вулиці Кобилянській і чекають поки поліція завершить перевірку будівлі міськради. Через перекриття Головної і вулиці Франка у місті утворились довжелезні затори.

Організатор акції протесту Сергій Ткачук пов’язує замінування зі спробами зірвати їх акцію і небажанням влади почти думку громади.

«Я хочу продемонструвати як можна похоронити себе як владу на майбутніх виборах. Увесь адмінресурс кинули на те щоб перекрити 4 площі бо вони заміновані, вигнати 300 поліціянтів, тому що їм дуже страшно з вікон міськради бачити просто три години купу шин», - заявив Сергій Ткачук.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews