Понад 2 тисячі звернень щодо домашнього насильства отримали буковинські поліцейські

18.07.2020 14:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

До адмінвідповідальності притягнули 1996 осіб.

Від початку року до правоохоронних органів Буквоини надійшло 2050 звернень про вчинення домашнього насильства. До адміністративної відповідальності притягнули 1996 осіб.
 
Зокрема, у квітні цього року 25-річна жителька села Стрілецький Кут звернулася до поліції із заявою про те, що її 28-річний чоловік вчиняє над нею насильство. Після отриманого повідомлення правоохоронці провели з кривдником профілактичну розмову щодо неприпустимості вчинення насильства та склали на нього адмінпротокол.
 
Однак кривдника покарання не зупинило і чоловік продовжував наносити тілесні ушкодження дружині. Про такі факти поліцейським стало відомо від небайдужих громадян. Враховуючи небезпеку для здоров’я і життя трьох малолітніх дітей та їх багатодітної матері, до поліції на початку липня звернулися сусіди, які помічали жорстоке поводження буковинця над своєю дружиною.
 
Правоохоронці вдруге склали на кривдника протокол про адміністративне правопорушення. Сьогодні Кіцманський районний суд призначив чоловікові покарання у вигляді 30 годин громадських робіт. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews