Постріл в голову: на Небесної Сотні у Чернівцях вбили людину (фото, відео)

18.07.2020 22:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

 

Поліціянти розшукали причетного до вбивства та затримали.

Сьогодні на вулиці Небесної Сотні у Чернівцях між двома чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час бійки було здійснено постріл, внаслідок чого загинув 58-річний чоловік. На місце події прибули керівництво Головного управління Нацполіції, СОГ , представники прокуратури, рота особливого призначення та експерти-криміналісти. 

На місці події було виявлено чоловіка з вогнепальним пораненням в голову.

null

Впродовж 10 хвилин правоохоронці виявили причетного до вбивства. Ним виявився 54-річний айзербаджанець, який проживає на Буковині. Чоловіка затримано, він перебуває у відділенні поліції. Зброя вилучена, марка встановлюється.

Слідчі Шевченківського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а також статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

Наразі триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews