Смертельна ДТП у Чернівецькій області: загинув чоловік

02.08.2020 13:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Водія госпіталізували до лікарні.

У Кіцманському районі внаслідок перекидання автомобіля загинув пасажир. У водія медики діагностували травму голови та алкогольну інтоксикацію. За фактом автопригоди слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

1 серпня приблизно о 1:30 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Чортория на Кіцманщині. Зі слів заявника, водій легковика не впорався з керуванням і допустив перекидання транспортного засобу.

Співробітники Ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області скерували на місце події слідчих обласного управління Нацполіції, слідчо-оперативну групу Кіцманського відділу поліції та повідомили швидку медичну допомогу.

Попередньо поліцейські з’ясували, що 37-річний житель міста Вашківці Вижницького району не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням автомобілем «ВАЗ» і допустив перекидання автівки в кювет.

Від отриманих під час автопригоди тілесних ушкоджень загинув 41-річний пасажир легковика. Медики госпіталізували водія до лікарні з діагнозом «закрита черепно мозкова травма, забійна рвана рана чола, алкогольна інтоксикація».

Слідчі внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі призначено низку криміналістичних експертиз та проводиться досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews