На Буковині з'являться пересувні відділення «Укрпошта»

06.08.2020 12:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
АТ "Укрпошта" запускає 500 пересувних відділень ще в шести областях, окрім Чернігівської, де вони вже функціонують із 2018 року.
 
Як повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський програму запускають також у Київській, Одеській, Херсонській, Черкаській, Чернівецькій областях та на Закарпатті, - про це повідомляє Інтерфакс-Україна.
 
 
Таких машин планується 2 тис. одиниць. Це продовження стратегії більш комфортних послуг для людей у межах України. Такі автомобілі їхатимуть до кожного населеного пункту, на віддалені хутори, села, де живуть менше ніж сотня людей. І чим більший населений пункт, тим частіше такі автомобілі приїжджатимуть, якщо там немає відділення", - прокоментував запуск програми прем'єр-міністр Денис Шмигаль.
 


Як повідомлялося, "Укрпошта" уклала договір з "Укрлада" і банком "ПУМБ" на купівлю 500 нових авто на умовах фінансового лізингу для пересувних відділень у квітні 2020 року. Тендер провели на майже EUR8,5 млн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews