На Буковині знайшли хлопчика, який втік з лікарні: він ховався у будинку

12.08.2020 09:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Розшукали хлопчика в одному з будинків на території Кіцманщини, де він переховувався.

Ввечері 10 серпня до поліції надійшло повідомлення про зникнення безвісти 12-річного жителя села Ошихліби Кіцманського району, який перебував у лікарні в Чернівцях. Поліцейські Чернівецької області негайно розпочали пошуки хлопчика, поступово перевіряючи всі місця його можливого перебування.

 
Отримавши повідомлення про зникнення дитини, співробітники Ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області відразу скерували на місце події керівництво та слідчо-оперативну групу Чернівецького відділу поліції, співробітників сектору ювенальної превенції та кінологічного центру обласного управління НПУ.

До пошуків малолітнього буковинця залучили всі наряди поліції області, інспекторів ювенальної превенції, оперативників, криміналістів, а також орієнтували громадськість, перевізників, служби таксі й соціальні служби.

Поліцейські відпрацювали місця можливої появи розшукуваного, опитали родичів, знайомих за адресами проживання та навчання й перевірили медичні заклади, вокзали, місця збору молоді, заклади з продовженим режимом роботи.

Пошуки тривали цілу ніч. Сьогодні, приблизно о 13 годині інспектори ювенальної превенції Кіцманського відділу поліції розшукали хлопчика в одному з будинкіцв на території Кіцманщини, де він переховувався. Зараз поліцейські й представники соціальних служб працюють з малолітнім, щоб з’ясувати всі обставини події та попередити подібні випадки у майбутньому.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews