За ігнорування правил карантину на буковинців складатимуть адмінматеріали

19.08.2020 11:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Упродовж 16 серпня на території Буковини правоохоронці задокументували 29 фактів порушення обмежувальних заходів.

Поліцейські проводять з громадянами та суб’єктами господарювання роз’яснювальну роботу щодо важливості дотримання обмежувальних заходів. У разі зухвалого ігнорування правил карантину – складають на порушників адміністративні матеріали для притягнення до відповідальності.
 
Про це йшлося сьогодні, 17 серпня, в Чернівецькій облдержадміністрації на зустрічі представників влади, поліції та духовенства, присвяченій стану дотримання протиепідемічних заходів.  
 
Звертаючись до представників релігійних громад краю, начальник ГУНП в Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв закликав сумлінніше дотримуватися карантинних обмежень під час проведення богослужінь і ритуальних обрядів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Співробітники структурних і територіальних підрозділів обласного управління Нацполіції постійно здійснюють перевірки дотримання правил карантину суб’єктами господарювання. Зокрема, лише впродовж 16 серпня на території Чернівецької області правоохоронці задокументували 29 фактів порушення обмежувальних заходів. Відносно власників закладів правоохоронці склали адміністративні протоколи за статтею 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
 
Ми розуміємо, що підприємці населених пунктів, які опинилися в зоні «червоного» рівня епідемічної небезпеки, несуть зараз суттєві збитки», але кожен з нас повинен усвідомлювати, що зараз ми маємо новий сплеск захворювання на COVID-19. Урядом, Міністром МВС і Головою НПУ на ГУНП покладено завдання негайно і жорстко реагувати на порушення карантинних заходів. Іншого способу знизити темпи поширення коронавірусної інфекції немає,– наголосив Анатолій Дмитрієв.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews