Смертельна ДТП на Буковині: через кабана загинула пасажирка іномарки

22.08.2020 13:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Водій допустив наїзд на дикого кабана, який вибіг на дорогу, після наїзду на тварину автомобіль зіткнувся з деревом.

Внаслідок автопригоди 30-річна пасажирка «Toyota Avensis» загинула на місці події. Водій транспортного засобу отримав тілесні ушкодження – медичні працівники доставили його до лікарні. Поліція встановлює всі обставини події.

Сьогодні, 22 серпня, приблизно о першій годині ночі до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Шипинці, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці встановили, що 36-річний водій «Toyota Avensis» не вибрав безпечної швидкості руху і допустив наїзд на дикого кабана, який раптом вибіг на дорогу. Після наїзду на тварину автомобіль виїхав за межі проїжджої частини дороги та зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП постраждав водій автомобіля.

Попередньо лікарі діагностували у нього забій грудної клітки та струс головного мозку. Травми пасажирки виявилися несумісними з життям. Тіло загиблої поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews