У Заставнівській районній лікарні розгорнуть додаткові ліжка для хворих на SASRS-CoV-2

22.08.2020 14:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сергій Осачук звернеться до Державної комісії ТЕБ та НС, аби уточнили перелік того, що може працювати у червоній зоні.

Сьогодні, 22 серпня, на терміновому брифінгу голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук повідомив про те, що бізнесові процеси не забороняється, це лише тимчасові обмеження для деяких напрямків, - пише promin.cv.ua.

Зонування, зокрема червона зона, - це візуалізація небезпеки, яку ми нашими чуттями осягнути та збагнути не можемо. Ми будемо звертатись до Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайної ситуації для коригування, уточнення переліку того, що може працювати у червоній зоні, - наголошує Сергій Осачук.

Заступниця голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталія Гусак зазначила, що розгортають додатково ліжко-місця.

Вчора було прийнято рішення що у Чернівцях ми розгортаємо додатково 17 ліжок, для пацієнтів хворих на коронавірус. Натомість у Заставнівській районній лікарні розгорнуть 40 ліжок, - говорить Наталія Гусак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews