З 1 вересня у Чернівцях запрацюють школи, - рішення міськради

25.08.2020 12:36   Джерело: Чернівецький промінь
Опубліковано : Іванна Капустянська

На сесії міської ради прийняли рішення дозволили роботу громадського транспорту в режимі спеціальних перевезень, роботу дитячих садків, шкіл, ринків та ТРЦ.

Сьогодні, 25 серпня, на позачерговій засідання сесії Чернівецької міської ради депутати Чернівецької міської ради прийняли рішення:

Дозволили: 

- роботу громадського транспорту в режимі спеціальних перевезень; 
- роботу суб`єктів господарювання (торгівлі, побутових послуг, ринків, торгових комплексів, кінотеатрів, спортивних залів тощо) за умови дотримання протиепідемічних закладів; 
- роботу закладів громадського харчування, за умови присутності в залі не більше 20 чоловік, але не менше, ніж 10 м2 залу на 1 людину; 
- дошкільних навчальних закладів і закладів загальної освіти за умов дотримання рекомендацій державного санітарного лікаря України.

Заборонили: 
 
- роботу розважальних закладів, зон в межах торгових центрів; 

- проведення масових закладів з кількістю учасників з кількістю більше 20 чоловік у закритому приміщенні табільше 50 чоловік на відкритому просторі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь