Буковинець ледь не згорів у власному будинку

25.08.2020 16:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловік поставив готуватись їжу на електричній плиті, а сам вирішив відпочити та заснув.

23 серпня о 21 годині 50 хвилин на спецлінію 101 поступило повідомлення про пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку в м. Новодністровськ. Про пожежу рятувальників повідомили місцеві мешканці, що проходили повз будинок та побачили дим і вогонь у квартирі на п’ятому поверсі.  Про це повдіомляє Управління ДСНС України у Чернівецькій області.
 
Під час пожежі утворилося сильне задимлення, що створило небезпеку для життя мешканців будинку. Першочерговим завданням рятувальників було вжити всіх заходів для порятунку людських життів.  
 
Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. У квартирі, де виникла пожеж, вогнеборці виявили власника та допомогли йому вийти у безпечне місце, врятувавши йому життя. Одночасно з цим було проведено евакуацію 30 мешканців з верхніх поверхів.
 
Переконавшись, що життю людей нічого не загрожує, вогнеборці приступили до ліквідації пожежі. Пожежу було ліквідовано на площі 20 кв.м. Вогнем було знищено кухонну плиту, меблі та речі домашнього вжитку. Як з’ясувалося, до пожежі призвела необережність власника. Чоловік поставив готуватись їжу на електричній плиті, а сам вирішив відпочити та  заснув.  Вогонь перекинувся з електричної плити на речі, що були поруч та поширився по всій кухні.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews