Поліція у Чернівцях зупинила рух громадського транспорту: червона зона

26.08.2020 15:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Людей висадили, а тролейбуси заганяють на треиторію тролейбусного управління.

У Чернівцях всі тролейбуси припиняють перевезення. Про це щойно повідомила пресслужба Чернівецького тролейбусного управління.
 
На вимогу поліції Чернівецьке тролейбусне управління припиняє всі перевезення,-йдеться у повідомленні.
 
Як повідомив в.о. директора КП "Чернівецького тролейбусного управління" Сергій Івашина, наразі усіх пасажирів висаджують та їдуть у депо.
 
Нашого водія вже зупинили,навіть забрали права в нього. За словами поліції, ми не маємо права здійснювати пасажирські перевезення, тому що місто Чернівці знаходиться у "червоній зоні" карантину, цим вони аргументують. Тому ми припинили рух тролейбусів. Департамент ЖКГ нам дав вказівку загнати всі тролейбуси на територію для того, аби не було протоколів і штрафів.
 
Наразі людей висаджують, а тролейбуси заганяють на територію тролейбусного управління.
 
Слідом за тролейбусами зупинилися й маршрутні перевезення. Про це щойно у коментарі журналісту "Чернівецькго променя" розповів заступник міського голови Дмитро Сірман.
 
За словами Дмитра Сірмана, півтори години від перевізників почали надходити повідомлення про те, що поліція зупиняє і відбирає документи. Тому було прийнято рішення припинити рух на всіх маршрутах, аби далі не штрафували.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews