Кількість заражень на SARS-CoV-2 у Чернівецькій області знову зростає

03.09.2020 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Кількість хворих від першого встановленого випадку складає 10624 особи.

За добу 2 вересня на Буковині на COVID-19 захворіли ще 137 людей. Про це повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук на своїй Фейсбук-сторінці.
 
Таким чином, кількість хворих від першого встановленого випадку складає 10624 особи.
 
Також відомо, що 67 буковинців одужали від коронавірусу. Загалом, в Чернівецькій області 6394 людини одужали від вірусу.
 
У соцмережах доводиться читати, що влада спекулює показниками захворюваності на коронавірус. То завищує, бо хоче всіх налякати, то занижує, бо їй це вигідно, незабаром початок навчання, вибори, приїзд якихось високопосадовців – потрібне підкреслити. Хочу вас запевнити, що цифри коректні. Вірус і досі атакує Буковину. Ми вже почали розгортати так звані лікарні другої черги – за два останніх дні відкрили для хворих на COVID-19 медичні заклади у Вижниці та Герці. Тож замість вигадувати теорії змови, прошу, об’єктивно оцінюйте інформацію та стережіться небезпеки! - написав Сергій Осачук.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews