Буковинські митники вилучили 35 кілограмів тютюну для кальяну

08.09.2020 09:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Крім того митники викрили ніж з лезом довжиною та товщиною 250 мм 4 мм відповідно.

На Буковині затримали 350 пакетів тютюну для кальяну. Про це повідомляє пресслужба буковинської митниці.
 
Загалом упродовж останніх вихідних співробітниками буковинської митниці зафіксовано близько 25 порушень митних правил.
Справи про порушення митних правил запроваджено, зокрема, через порушення громадянами зобов’язання про зворотне вивезення, порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю, транзиту.
 
Також складено протокол за фактом вчинення дій, спрямованих на незаконне переміщення товару через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом використання способів та засобів що утруднюють їх виявлення.
 
Так, вчора опівдні в пункті пропуску співробітники митниці вилучили 350 пакетів (усього – 35 кг) тютюну для кальяну марки «AmareN». Громадянин, який слідував до Туреччини у службових справах, не заявив та приховав від митно-прикордонного контролю вказані тютюнові вироби.
 
Цього ж дня ближче до півночі під час здійснення митних формальностей виявлено незаявлений, прихований від митного контролю під водійським сидінням транспортного засобу громадянина Румунії ніж з лезом довжиною та товщиною 250 мм 4 мм відповідно.
 
Попередньо вказаний предмет кваліфіковано як холодну зброю. За даним фактом співробітниками митниці до правоохоронних органів направлено повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, передбаченого Кримінальним кодексом України
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews