У Чернівцях відновлять роботу садочки та школи?

15.09.2020 07:31   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Уряд може переглянути своє рішення щодо заборони роботи навчальних закладів у Чернівцях.

Під час селекторної наради з Міністром охорони здоров’я Максимом Степановим секретар міської ради Василь Продан звернувся з проханням переглянути карантинні обмеження для Чернівців. Зокрема йшлося про потребу відкрити школи та заклади дошкільної освіти.

 

Я вважаю, що школи та садочки повинні працювати. Залякування вчителів та директорів навчальних закладів карантинними обмеженнями та штрафами призвело до того, що ми не можемо почати навчальний процес навіть попри те, що міська рада готова взяти на себе відповідальність. На мою думку, обмеження в основному мають стосуватись розважальних заходів та розважальних закладів,- зазначив Василь Продан.

 

Як повідомили у пресслужбі міськради, Максим Степанов погодився з секретарем Чернівецької міської ради, що влада на місцях повинна брати на себе відповідальність. Перелік обмежень повинні визначати спільно з регіональними комісіями ТЕБ та НС.

Вислухавши усі пропозиції щодо карантинних обмежень, Максим Степанов пообіцяв винести запропоновані зміни до постанови Кабінету Міністрів України №641 на засідання Уряду, яке відбудеться у середу 16 вересня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews