На Буковині експоліцейського судитимуть за скоєння смертельної ДТП

17.09.2020 12:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Окрім водія, в транспортному засобі перебувало 4 осіб.

Чернівецька обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт відносно працівника поліції за фактом порушення ним правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України). Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.
 

За даними слідства, 24 лютого 2019 року, поліцейський сектору реагування патрульної поліції №1 Вижницького відділення поліції порушив правила дорожнього руху, внаслідок чого виїхав за межі проїзної частини дороги в кювет та зіштовхнувся із деревом.
 
Автопригода трапилась в смт Берегомет Вижницького району. Окрім водія, в транспортному засобі перебувало 4 осіб.
 
Внаслідок вказаної дорожньо-транспортної пригоди 25-річний пасажир загинув, інші – отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. 
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими територіального управління ДБР, розташованого у місті  Хмельницькому, за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури.
 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews