Маркевич: «Львів» імітував футбол в матчі з «Зорею»

30.09.2020 17:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Глава комітету збірних команд УАФ Мирон Маркевич в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився враженнями про гру 4-го туру УПЛ між «Львовом» та «Зорею» (0:5), яку він відвідав на львівському стадіоні «Україна».

«Я просто шокований тією імітацією футболу у виконанні« Львова ». На мій погляд, якби «Зоря» у другому таймі не скинула оберти, то спокійно довела б справу до двозначного рахунку. Переконаний, що аматорська збірна Львівщини навіть зібрана, як кажуть, з листа, зіграла б краще «Львова».

Згоден, минулого тижня «Львів» дав бій «Динамо», але в столиці «городяни» діяли з позамежної самовіддачею, на емоційному підйомі, а ось свій справжній рівень вони продемонстрували в поєдинках з «Колосом» і «Зорею». Мені здається, що всі проблеми через відсутність чіткої стратегії: спочатку у «Львові» робили ставку на бразильців, потім на кого попало, тільки не на українців ... Додайте сюди часті зміни тренерів і все без результату …”

Нагадаємо, що в четвертому турі чемпіонату УПЛ «Львів» вдома з великим рахунком програв "Зорі" з рахунком 0:5. Наступний свій матч фк “Львів” проведе 30 вересня з полтавською “Ворсклою”. Враховуючи стан львівської команди, букмекери 1ХБет прогнозують перемогу полтавському клубу.  Зайти на 1Х можна за посиланням, при реєстрації користувачі отримують різні бонуси.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews