Поліціянт на службовому авто збив буковинця

04.10.2020 08:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

38-річний інспектор-водій не помітив велосипедиста, який рухався посередині дороги та без світловідбиваючих елементів, і допустив наїзд на нього. 

На місце події одразу виїхало керівництво поліції Чернівецької області, слідчо-оперативна група Кельменецького відділу поліції та відділ інспекції з особового складу УКЗ ГУНП в Чернівецькій області. Також повідомлено про подію Державне бюро розслідувань.

Попередньо встановлено, що під час виїзду слідчо-оперативної групи Сокирянського відділення поліції на повідомлення, 38-річний інспектор-водій не помітив велосипедиста, який рухався посередині дороги та без світловідбиваючих елементів, і допустив наїзд на нього. 

Внаслідок ДТП 36-річний житель села Гвіздівці отримав тілесні ушкодження. Потерпілого доставили до медичного закладу для огляду та надання медичної допомоги.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. 

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За вказаним фактом керівництво Головного управління  Національної поліції в Чернівецькій області призначило службове розслідування, за результатами якого буде прийнято відповідне рішення.

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/dtp/na-sokiryanshhini-stalasya-dtp-za-uchasti-sluzhbovogo-avtomobilya-policziji/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews