SARS-CoV-2 у чернівецьких школах: вірус є, однак ситуація стабільна

07.10.2020 11:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ситуація з COVID-19 в освітніх закладах Чернівців під контролем.

У прямому ефірі на Фейсбуці, секретар Чернівецької міської Василь Продан розповів про коронавірус на Буковині та наголосив на тому, що ситуація з вірусом у Чернівцях під контролем.

Ситуація протягом останніх шести тижнів стабільна. Звичайно, Ковід є. Звичайно, чернівчани хворіють, але лікарі вже навчились працювати з цією хворобою. У Чернівцях є достатній запас ліжок. За ситуацією з вірусом постійно слідкуємо, постійно на зв’язку з керівниками цих закладів, зокрема з керівником Управління охорони здоров’я. Відповідно ситуацій які б нас сильно турбували немає, - повідомляє Василь Продан.

 За даними управління освіти, наразі у Чернівцях 27 тисяч учнів, з яких сформовано 940 класів. Очно-дистанційну форму навчання вибрали 29 закладів. Очну форму навчання вибрали 12 закладів. Це школи з порівняно невеликою кількістю учнів, тому там організоване щоденне навчання. На двозмінну форму навчання перейшли 7 закладів освіти. Дистанційно навчаються учні ліцею №1, а в ліцеї №3 розпочалися канікули попередньо до 10 жовтня. Домашню форму навчання обрали 83 учні з 21 закладу, - пише "Чернівецький промінь".

За інформацією станом на 5 жовтня, у Чернівцях на Ковід хворіють 20 дітей та 44 працівники освітніх закладів. Серед них 18 учнів шкіл та 2 дошкільнят. Серед 44 працівників освітніх закладів, хворіють 23 вчителі і 21 працівник ДНЗ.  12 класів у Чернівцях перебувають на самоізоляції.

На самоізоляції перебувають 8 груп у чотирьох дитсадках.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews