Катував праскою, аби дізнатися пін-код карти: буковинця засудили

08.10.2020 18:51   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Підсудний свою вину не визнав. Суд призначив покарання у виді 6 років 2 місяців позбавлення волі.

Вимагав пін-код банківської картки, погрожуючи електропраскою – до 6 років 2 місяців позбавлення волі засуджено 37-річного чернівчанина, про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.

Чернівецькою місцевою прокуратурою підтримано обвинувачення  відносно раніше судимого 37-річного жителя Чернівців за фактом  вчинення ним вимагання, поєднаного з насильством (ч. 3 ст. 189 КК України). 

У січні цього року, обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, застосовуючи фізичну силу намагався заволодіти грошима 38-річного чоловіка. Прийшовши до помешкання потерпілого, зловмисник вимагав назвати пін-код банківської картки, а щоб засвідчити серйозність своїх намірів підключив праску до електромережі, продовжував вимагати пін-код приставляючи розжарений електроприлад до тіла чоловіка.
 

Внаслідок насильницьких дій останній втратив свідомість, а кривдник покинув місце злочину. Підсудний свою вину не визнав. Суд погодився з доводами сторони обвинувачення та призначив йому покарання у виді 6 років 2 місяців позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews