Погрожував сокирою: на Буковині між двома односельцями виник конфлікт

13.10.2020 21:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
На Хотинщині між двома чоловіками виникла суперечка, під час якої один із них тримаючи в руках сокиру погрожував іншому вбивством.
 
За скоєне правопорушення буковинцю загрожує до двох років обмеження волі, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
В процесі досудового розслідування співробітники поліції з’ясували, що в селі Колінківці між односельчанами виник конфлікт, внаслідок якого 30-річний місцевий житель із сокирою в руках погрожував 62-річному сусіду вбивством.
 

Правоохоронці довели причетність буковинця до кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. 

Сектор дізнання Хотинського відділення поліції за процесуального керівництва Кельменецької місцевої прокуратури скерував обвинувальний акт до суду для подальшого розгляду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews